2011. november 12., szombat

RAW

Már régóta nagyon csábított ennek a karkötőnek az elkészítése,de eddig nem vitt rá a lélek. Most mégis engedve a csábításnak elkészítettem.A végeredmény tetszik,bár nem vagyok maradéktalanul elégedett.Még  kapocs nem került rá. Kicsit tanácstalan vagyok.

14 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ez a kari ,gyönyörű munka!Én olyan egymásba csúsztatható kapcsot tennék rá hogy a kör ne legyen nagyon hézagos akkor alig látszik a kapcsolódás!!Nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 2. Legyél csak elégedett, nagyon szép lett! (mondjuk imádom a raw látványát is) Szerintem Ewának igaza van! Én egy nagyobb csiszoltas raw alapú karit készítettem, és szíves t-kapocs van rajta. Annyira nem lett jó, bár jellegében azért más, mint ez, az igaz. Szóval én is a kapocsnál ragadtam le. :)

  VálaszTörlés
 3. Én a helyedben nagyon elégedett lennék, gyönyörű lett ez a kari!!!
  :-)

  VálaszTörlés
 4. Szerintem minden okod meg lehet ahhoz, hogy elégedett legyél ezzel a csodás karival!!! Bevallom, én is rég vágyom már egy ilyen karira, de nekem a RAW technika nagyon nem a kedvencem, mert olyan lassan haladok vele, így lehet hogy sose lesz ilyenem :)

  VálaszTörlés
 5. Ne mááá....ez olyan gyönyörű, mit a mesében...legyél csak elégedett vele...bár én lennék képes ilyen csodára!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép! Eddig csak szemeztem a raw-val, de annyi gyönyörűséget készítenek mások - muszáj lesz kipróbálni! Nem semmi munka lehetett ezt a karkötőt elkészíteni!

  VálaszTörlés
 7. Tényleg nem volt egyszerű elkészíteni ,mivel RAW-ban nem igazán vagyok jártas. A kapcsoláson gondolkoztam sokat de aztán arra a megoldásra jutottam, hogy tovább fűzöm és összekapcsolom.Ha elkészült megmutatom.

  VálaszTörlés
 8. Hi Timea,
  wow very very beautiful, so great work.
  greetings
  karin

  VálaszTörlés
 9. Nagyon-nagyon-nagyon tetszik!!!!!!

  VálaszTörlés
 10. Hy Timea, this is a amazing bracelet,super!!! greetings andrea

  VálaszTörlés
 11. Ez a karkoto engem is csabit de meg nem volt idom nekiesni ..Gondolom elegge idoigenyes. Gyonyoru lett a tied , tetszenek a szinei is.

  VálaszTörlés
 12. Aztamindenit!
  Ez annyira tetszik.Valahol láttam csupa csupa színesbe is és annyira beleszerettem!
  Hogy a mini manóba készül el?
  Imádom a RAW technikát,de erre még nem jöttem rá :(

  VálaszTörlés